Ofte stilte spørsmål angående akupunktur, fertilitet & IVF

Skrevet av Akupunktør Kristine Finkenhagen 

Kvinner og menn i Kina har oppsøk i flere 1000 år og fortsetter å oppsøke akupunktur idag for å få hjelp til å bli gravide både naturlig og ved assistert befruktning. I kina og i flere europeiske land er akupunktur en del av helsesystemet og forsikringsordningene idag.

Hva er akupunktur?

Akupunktur er en kjent gammel praksis og sees på idag som den eldste lege kunsten i østen. I kinesisk medisin har akupunktur en viktig helsebringende rolle, der akupunktur har som hensikt å opprettholde en sunn kropp. Nyere teorier idag ser sammenhengen mellom akupunkturpunkter som små nerve ender, og ved stimulering av nålen aktiveres de små nerve ender, som igjen aktiverer nervesystemet.

Dette skjer ved at akupunktur nålen aktiverer sanse nervesystemet, ved å stimulere en nål i et området som som har samme nerverelasjon til ulike organer. Dette vil sende signaler samt kunne skape sirkulasjonen i kroppen.

I Kinesisk medisinsk teori vil nålen skape sirkulasjon i kroppen, samt som dette kan virke beroligende. I Kina er akupunktur blant annet også kjent for å støtte kvinnenes og mannens helse  ved fertilitet samt bidra til å opprettholde et lykkelig og sunt svangerskap hos kvinnen.

På klinikken anvendes teknikker i følge kinesisk medisinsk teori skal kunne øke unnfangelse. IVF kan både være kostbart men også emosjonell prosess, du kan ringe  eller oppsøke oss for en uforpliktende prat!

 

Ved å klikke på linkene, får du svar på spørsmål basert for du svar!

 

Jeg har blokkerte eggledere. Kan akupunktur hjelpe meg å bli gravid?Når bør jeg starte opp med akupunktur ved mitt IVF program?

Jeg skal i gang med fryseforsøk, men min lege har sagt jeg har tynn livmorsslimhinne. Kan akupunktur hjelpe meg?

Jeg er frisk, men min partner har dårlig sædkvalitet. Hvordan kan akupunktur hjelpe oss?

Vil akupunktur få meg til å respondere bedre på IVF medikamentene selv om jeg har høye nivåer av FSH, er i tidlig overgangsalder og har dårlige ovarier reserver?

Hva hvis min lege har sagt jeg har dårlig eggkvalitet, kan akupunktur hjelp meg?

Hva nå når jeg har satt inn egget , kan akupunktur hjelpe meg?

Hvordan kan akupunktur hjelpe under IVF?

Ønsker du å bestille en time?

Bestill nå

Har du andre spørsmål og lurer på om vi kan hjelpe?

Ring for en uforpliktende samtale eller bestill time

Ring nå

Velkommen til oss!

Kontaktsskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Relaterte innlegg