Eggdonasjon og akupunktur

O.L.G.A fertilityclinic  er kjent for deres eggdonor program, med baby garanti

Skrevet av Akupunktør Kristine Finkenhagen

O.L.G.A fertilitetsklinikk tilbyr babygaranti til alle kvinner som er 49 år eller yngre. Klinikkrn har så stor tro på resultatene sine ved eggdonasjon, at dersom pasientene ikke føder et barn i løpet av 3 IVF forsøk med eggdonasjon eller 4 forsøk med embryo overføringer så refunderer klinikken 80%% av pengene tilbake.

 • Fertilitetsklinikken tar friske kvinner under 51 år, uansett om du er gift, enslig eller partner med av samme kjønn. Etter grundig medisinsk evaluering tilbys behandling med eggdonasjon og embryodonasjon. Og det beste av alt, er at det er ingen vente liste.
 • Dersom du har flere egg igjen, men faller utenfor IVF ordningen i Norge kan O.L.G.A fertilitesklinikk tilbyr 2 forsøk med egne egg og 2 forsøk med donor egg.
 • Du får gratis tilgang til eggdonorens utvidede profil. Der vil du kunne se donorens bilder og familiebakgrunn. Profilen vil også inneholde bilder av eggdonoren, personlig brev, info om sykehistorie og beskrivelse av utseesnde.
 • Klinikken har utmerkede resultater med nedfryste egg etter ting og over 50% sjanse for en klinisk graviditet. Enten du ønsker søsken eller genetisk slektskap.
 • Er du usikker på hvor gode sjanser du har og er interessert i babygaranti kan du få en gratis konsultasjon ved å ringe 21 95 51 70
 • Ønsker du IVF med egne egg! tilbyr også AVA Peter dette!

Dr. Olga Zaytsett ved klinikken besøker Norge et par ganger i året for å informere om deres suksee rate! kontakt AJK klinikken for mer informajson, eller følg oss på Facebook!

Om eggdonasjon og eggdonorbase

For mange kvinner og par er fysiske trekk mindre viktig enn eggdonorens mentale og sosiale bakgrunn, bakgrunn og familiehistorie. Pasienter ved klinikken er interesserte i å vite mer om eggdonorens personlige verdier! Hos andre klinikker i utlandet er det legen som bestemmer eggdonoren, det er dette som gjøre O.L.G.A fertilitetsklinikk enestående, ved at dem har deres egen eggdonorbase, samt som eggdonoren har skrevet et personlig motivasjonsbrev.

Les mer om spørsmål og svar om eggdonasjon

Ved eggdonorbasen kan du selv ta styringen

Ved klinikken sin database kan du selv ta styringen når ditt fremtidig barn skal skapes. Du kan velge den beste eggdonoren fra eggdonorbasen. Der får du/ dere tilgang til informasjon om donoren, noe som Dr. Olga Zeytseff opplever er veldig viktig for den enkelte kvinne. Mens for andre kvinner er det mange som ønsker at eggdonoren skal ha likt utseende som en sel.

Når valget er bestemt, fryser spesialistene ved klinikken ned og lagrer alle gjenstående egnende embryoer til bruk i fremtiden, eller om du ønsker søsken med genetisk slektskap!

Om eggdonorbasen

 • Du kan velge mellom 150 eggdonorer, som har samme hår og øynefarge, hudfarge og hudfarge, ferdigheter som du har.
 • Om dere ønsker en slektning eller venninne som kan stille som eggdonor, er dette også mulig. Dersom det er ønskelig må disse gjennomgå en omfattende utredning før det eventuelt kan bli godkjente som eggdonorer.
 • Det er ingen venteliste, og eggdonorene kan donere i nær fremtid, i henhold til den tiden det måtte passe deg
 • Klinikken har over 600 lojale friske og attraktive unge eggdonore.
 • Alle eggdonore er under 32 år, og har egne friske barn.
 • Alle eggdonore må ha konsultasjon med lege, gynekolog og psykialter, uansett hvilke eggdonor du måtte ønske kan du stole at hun har gjennomgått de nødvendige undersøkelsene.

Akupunktur ved eggdonasjon

I samråd med spesialistene ved fertilitetsklnikken, vil behandlingen ha som hensikt å støtte medisineringen i de ulike fasene. Dersom du skal igang med eggdonasjon program, vil AJK klinikken anvende metoder som har vist i kliniske forsøk å å øke blodstrømmen til livmor.

Med alderen og stress reduseres blodstrømmen til livmoren. Av den grunn er det viktig med en rikelig blodstrøm til livmorslimhinnen. Vi anbefaler 3-4 måneder i forkant av et forsøk. Dette for å optimalisere din syklus og øke blodgjennomstrømningen til livmoren og eggstokker, samt redusere stress.

Ønsker du å bestille en time, kan du bestille hos oss online?

Bestill nå

Lykke til med valget!

Ønsker du å bestille en time?

Bestill nå

 

Relaterte sider