Modningsakupunktur
Modningsakupunktur . Foto istockphoto

Modningsakupunktur eller fødselsforberedende akupunktur  er akupunktur for å forberede kroppen til fødsel.

Hensikten ved modningsakupunktur er at akupunkturen for gravide skal kunne gi kortere fødselsforløp og en lettere fødsel.

Hva er modningsakupunktur?

Tanken  er  å gradvis modne mormunnen frem mot termin, men også at kvinnen skal ha det best mulig i det hun går i fødsel.

Hvordan gir vi modningsakupunktur på på klinikken

Modningsakupunktur starter vi med i  uke 36-37.  og noen ganger før. Samtidig som vi setter akupunkturpunkter som gradvis skal modne mormunnen, så prøver vi også å gi akupunktur for at du skal ha det best mulig frem mot fødsel. F.eks så styrker vi energien din, dersom du er sliten, andre punkt benyttes for at du skal sove bedre osv.

Les også andre plager- akupunktur for gravide

Akupunktur under svangerskapet

Endel kvinner oppsøker oss også fordi de ønsker å forsøke akupunktur, ettersom de ønsker å bruke akupunktur under fødsel.

Vi holder til sentralt i Oslo, har timer på morgen,dag og kveld. Parkometerparkering rett utenfor. .

Ønsker du å bestille en time?

Bestill nå

Les også  valget av akupunktør

Akupunktørene har alle bachelor i akupunktur og medisin grunnstudium. Sjekk alltid opp om akupunktøren er medlem av akupunkturforeningen eller innehar bachelorgrad i akupunktur. Desverre er det mange nålebehandlere og andre som praktisere med nåler med 2 dagers kurs og helgekurs.

Akupunktør er ingen beskyttet tittel, og så lenge dette ikke blir regulert av myndighetene kan hvem som helst praktisere med med nåler. Dette er viktig med tanke på akupunkturpunkter som er forbudte under graviditeten

Velkommen !

Hilsen

Kristine Finkenhagen

Kontaktsskjema