AJK Klinikken

AJK klinikken er en akupunkturklinikk beliggende sentralt i Oslo sentrum. Vi holder i Nordahl Bruns gate 22, som ligger ca 200 meter fra fertilitetsenteret i Pilestredet Park. Vi tilbyr akupunktur i Porsgrunn og Oslo.

Vi tilbyr også akupunktur ved;

Vi behandler også andre kvinneplager og behandling stress, men vi hjelper også ved andre plager.

Har du spørsmål om hvordan vi kan hjelpe, eller ønsker å bestille time

Ring nå

Akupunktur for deg som prøver å bli gravid

AJK klinikken har spesiell kompetanse innen fertilitet og assistert befruktning. Terapeutene fokuserer på deg som et par og hvordan du/ dere kan optimalisere sjansene for å blir gravide både naturlig og ved assistert befruktning.

Vi tilnærmer oss den komplementære terapien til assistert befruktning men også i naturlig syklus. Terapeutene hos oss har fokus på hva som kan gi deg den beste muligheten for et vellykket resultat. På vår nettside finner du en søkemontor. Der kan du finne informasjon om fertilitet.

Vi vet at alles situasjon er unik, derfor ser vi på hvert av aspekt av helsen din, både fysisk, følelsesmessig, og ernæringsmessig for å bli gravid.

Klinikken har samarbeid med et av verdens beste fertilitetsklinikker, O.L.G.A fertilityclinic  St.Petersburg. Vi har kontakt med flere anerkjente Internasjonale forskere der vi blant annet anvender deres protokoller. 

Terapautene hos AJK klinikken har fått opplæring av Professor Elisabeth Stener- Victorin ved Karolinska Institutt, Womans Health, London. Elisabeth Stener- Victorin har forsket over 10 år på akupunktur og det reproduktive /hormon-systemet. Som metode har hun anvendt kvinner og rotter for å kartlegge akupunkturens virkning på det reproduktive hormon-systemet.

Hva er viktig for oss dersom du prøver å bli gravid

  1. Hos oss er pasienten alltid først, ved alt vi gjør på klinikken
  2. Vi tror på forberedelse for å bli gravid både i naturlig syklus men også IVF – forsøk. Vi har et holistisk tankesyn, der vi har fokus på deres tankesett, kosthold, livsstil og stressreduksjon.
  3. Våre terapeuter tilbringer god tid med våre pasienter der vi går gjennom sykehistorier, sykluser du har hatt og fremtidige sykluser du skal ha. Vi går gjennom planer og behandlingsprotokoller der vi snakker om hva som trengs i en syklus for å kunne bli gravid.
  4. Vi tror på å optimalisere egg og spermkvalietet. Dette gjør vi ved å anvende akupunktur. I tillegg gir vi råd om støttebehandling som kost og livsstil.
  5. Vi vet at det å bli gravid enten naturlig eller gjennom IVF kan være svært stressende. Mange opplever at det er vanskelig å takle sine tanker og følelser. Man sliter med negative tanker over å ikke bli gravid, såvel som forventningen fra partner og omgivelser som for eksempel ved et IVF forsøk.
  6. Vi tilbyr støtte både i selve klinikktimen, eller gjennom henvendelser ved telefon eller email. På denne måten kan du få spørsmålene dine besvart så godt vi kan tilby. Mange av våre pasienter er tilfreds og opplever seg ivaretatt og roligere.

Våre åpningstider er mandag til fredag 8-20. Vi har også akupunktører tilstede i helgene, etter avtale!

Ønsker du å bestille en time i Oslo, kan du bestille hos oss online?

Bestill nå

Akupunktur i Porsgrunn

Kristine Finkenhagen tilbyr akupunktur i Porsgrunn/ Stathelle

Ring Kristine Finkenhagen for en uforpliktende samtale, eller bestill time

Ring nå

«Ønsker

«Bestill

Om oss

Tereapautene har alle Bachelorgrad i akupunktur og er medlemmer av akupunkturforeningen!

Klinikken drives av – Kristine Finkenhagen – er akupunktør og daglig leder og eier av klinikken

Gaute Mehl er akupunktør  og fysioterapeut på klinikken.

Jannicke Bakken er akupunktør

Hvor finner du oss ?

Ønsker du Oslo

Vi holder i Nordahl Bruns gate 22, som ligger ca 200 meter fra fertilitetsenteret i Pilestredet Park, sentralt i Oslo sentrum og ikke langt unna Nasjonalteateret og Karl Johans gate.

Ønsker du akupunktur i Porsgrunn/ Stathelle

Brotorvet, gangveien 10.

Du er varmt velkommen!

Hilsen AJK-klinikken v/Kristine Finkenhagen

Kontaktsskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Relaterte sider