Den 25  mai 2018 trer EUs nye personvern forordning i kraft. Den kommer til å gjelde som lov innen EU og EØS for å styrke dine rettigheter, slik at du som kunde har større kontroll over dine opplysninger på nett.

PERSONVERNFORORDNINGEN (GDPR)

Takk for at du besøker AJK.no. AJK.no drives og eies av Kristine Finkenhagen. 

Vi tar informasjonssikkerhet og personvern seriøst og konfidensielt, der vi forplikter oss til gjeldene personvernslover.  Med denne siden ønsker vi å gi deg opplysning om den informasjon som blir samlet inn når du besøker AJK klinikkens nettsider, samt hvordan denne informasjonen blir brukt og beskyttet. Du vil også få informasjon om hvilke valg du har angående hvordan du kontakter og og dine personlige opplysninger. 

DATA BLIR INNHENTET PÅ VÅRT NETTSTED

Når du anvender våre nettsider blir informasjonen delt med AJK klinikken via de ulike plattformene du benytter, samtidig som din informasjon blir automatisk registrert hos Google Analytics. Når du er inne på AJK klinikkens nettsted, deler din nettleser eller mobil enhet din data sammen med AJK.no

Det vil si at hver bruker får en ID- økt når du besøker AJK.no. Din Id- økt blir lagret i nettleseren din som en informasjonskapsel så lenge du er pålogget nettsted databasen. Det vil si at når du forlater/ avslutter nettleseren din blir din sesjon- ID fjernet fra vår database. Da vil tidspunktets som sesjons- ID en ble opprettet og slettet.

Dataene som blir samlet inn og lagret på vår server vil være

  • Din internett leverandør
  • Landingssiden din i AJK.no
  • Nettstedet som lenket til deg og AJK.no
  • Datoen for varigheten ved ditt besøk
  • IP- adressen din

INFORMASJONEN SOM BLIR INNHENTET

Informasjonen som lagres i AJK klinikken informasjonskapsler brukes til statistiske formål og å tilpasse bruker opplevelsen samt aktivere ulike funksjoner på nettstedet. Nettleserdataene blir brukt for å opprettholder eller gjenopprette sikkerheten til tjenestene våre sa.t oppdatere og rette tekniske feil via google seach control. AJK.no bruker sosiale plugins fra Facebook, Google. En plugins brukes for å kunne dele innhold fra AJK.no med andre brukere av sosiale nettverk. DEt vil si at når du åpner en side på vår nettside, blir det etablert en forbindelse til leverandøren av det sosiale nettverket når du klikker på plugin knappen eks F. Når forbindelsen er etablert, har AJK innen innflytelse på dataen som en tredjepartleverandør.

LAGRING AV FIN PERSONLINGE INFORMASJON

Vi lagrer dine personlige opplysninger så lenge det  er nødvendig for å fullføre formålet med samlingen. Du har rett til å bli informert av oss, dersom vi knytter informasjonen til din person.  Data uten personlig informasjon som kan indentifisere deg kan bli lagret permanent. Din informasjon av deg vil ikke bli delt med andre selskaper uten din tillatelse. Hvis informasjonen din overføres til land utenfor EØS vil vi sørge for at mottakeren av personopplysninger sikrer riktig behandling av personopplysninger. Som akupunktør har vi også taushetsplikt, dersom vi samarbeider med andre helse aktører vil du måtte gi tillatelse om at akupunktøren opphever sin taushetsplikt skriflig. 

MAIL TIL AKUPUNKTØREN

Vår tjeneste der du kan sende mail til akupunktøren blir din mail adresse, emnet ditt, og tidspunktet for henvendelsen registrert og slettet så fort du har fått svar. 

ONLINE BOOKING

AJK klinikken anvender Online booking via promed. Promed et er online booking tjeneste som er linket opp mot vårt nettsted. Promed er et journalsystem som regisserer din fødselsdato, mail adresse og tlf ved vært online booking. Det er kun akupunktørene ved AJK klinikken som har tilgang til dine opplysninger om deg, 

NYHETSBREV

Vi tilbyr nyhetsbrev, for å motta nyhetsbrev skriver du inn din epost-adresse på landingstedet i AJK.no. E-postadressen vil bli lagret sammen med tidspunktet du registrer deg, dersom din IP- adresse er tilgjengelig vil den også registere dersom den er tilgjengelig.