Samarbeid med O.L.G.A fertility clinic

Dr. Olga Zaytseff tidligere AVA Clinic, tilbyr babygaranti eller få 80% av pengene tilbake dersom du ikke har født et levende barn!

Idag er det mange som reiser utenlands for å få hjelp med å bli gravide.

Fertilitetsklinikken O.L.G.A  har  mange pasienter som kommer til klinikken for behandling med eggdonasjon eller embryoadopsjon, eller egene egg. Klinikken tar deg i mot om du er frisk og er under 51 år, uansett om du er gift og er i forhold med en person av samme kjønn eller du om du er enslig.

Etter grundig medisinsk evaluering av Dr. Olga sitt fertilitets team, tilbyr klinikken behandling med IVF med egene egg, eggdonasjon og embryo-donasjon. Og det beste er at det er ingen vente lister for behandling.

I Norge er det ikke lov til assistert befruktning for enslige, eller nedfrysning av dine egg, eller embryo-donasjon til en annen kvinne ( befruktede egg- embryo – de som er til overs etter IVF behandling ).

AVA clinic lover babygarantiKlinikken er stolte av deres suksess rate, da de anvender en genetisk metode som hjelper til å sortere ut de unormale eggene og embryoene for å skape en graviditet med et friskt barn.

Klinikken tilbyr babygaranti til alle friske kvinner som er 49 år eller yngre ved eggdonasjon, med egne egg etter fylte 44 år eller 80% av pengene tilbake!Du kan velge å dele opp forsøket med egne egg og med donor egg.

 

Hos O.L.G.A fertilitetsklinikk kan du velge mellom flere muligheter

  • IVF med dine egene egg og ICSI, med indivuduelt design i forbehandling og stimuleringsregimer
  • IVF med ferske donoregg
  • IVF med en til en fersk eggdonasjon.
  • Embryo- donasjon, av ett eller to fysisk matchede høykvalitet blastocyster ( blastocyst en befruktet eggcelle som er dyrket i 5 dager ) fra unge sunne egg og sperm donor.

Dersom du er kvinne og vurderer eggdonor, eller skal inn i et eggdonor program.

AJK klinikkens akupunktører samarbeider med din lege

Legene hos Ava clinicHar AJK klinikken kunnskapen og kompetansen til å følge eggdonor protokollen i kombinasjon av akupunktur. AJK klinikkens akupunktører følger protokollen som er tilpasset O.L.G.A  fertilitetsklinikk eggdonor protokoll i samråd sammen med legene.

Hos klinikken kan du velge ut din eggdonor fra klinikken detaljerte eggdonor base. O.L.G.A klinikk er den eneste klinikk i Europa som gir deg mulighet til å velge eggdonor selv. For mer informasjon kan du gå inn på O.L.G.A fertilitetsklinikk

Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg, kan du kontakte oss på post@ajk.no.

Om du har spørsmål om forløpet ved eggdonasjon eller embryoadopsjon eller trenger hjelp med å organisere de medisinske forbederelsene kan du kontakte klinikken direkte

 

Lykke til med forsøket!

Kontaktsskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Relaterte sider