Når bør jeg starte opp med akupunktur ved mitt IVF program

Vi tilbyr akupunktur i Oslo, Porsgrunn, Trondheim og Arendal

Skrevet av akupunktør Kristine Finkenhagen

Det er mange som kommer til oss ved opp start  eller midten av IVF protekollen. Det vil være ideelt å starte med akupunktur 3 måneder før for å støtte IVF –programmet, men det er heller ikke galt å komme når du er under medisineringsfasen.

Vi anbefaler akupunktur 3 måneder før dette for å gjennomføre eventuelle livsstil endringer, forbedre fertilieten/fruktbarheten hos kvinnen eller mannen. Dette for prøve å påvirke de eventuelle helsemessige problemene som bidrar til infertiliet.

Idag har folk lite tid, og akupunktur kan både være kostnadskrevende men også tidskrevende. Uansett hvilke stadium du er i ditt IVF program, vil vi uansett sette opp et behandlingsprogram som er best egenet til dine behov.

Akupunktur anbefales som en tilleggsbehandling, da akupunktur har vist å ha en stressreduserende effekt. Vi vet også at stress og livvstill kan påvirke vår fertilitet. Vi anvender metoder som i kinesisk medisinsk teori skal være hensiktmessig for å øke blodgjennomstrømning til livmor og eggstokker. Dette mener vi er viktig for at egget for rikelig med energi noe som kan være alfa omega for at egget skal feste seg til livmorsveggen.

Ønsker du å bestille en time, kan du bestille hos oss online?

Bestill nå

Samarbeid med AVA- Peter

AJK klinikken har samarbeid med den fertilitetsklinikken AVA- Peter i St. Petersburg.Klinikken tilbyr, fertilitetsbehandling for dere som har vært igjennom flere runder med fertilitesbehandling, eller vurderer eggdonasjon eller embryoadopsjon.

Det er ingen vente liste for behandling! AVA- Peter tilbyr IVF, ICSI eller eggdonor til enslig, kvinner over 51 år eller par av samme kjønn. AJK klinikken har kunnskapen og kompetansen til å følge eggdonor protokollen eller IVF protokoll kombinert med akupunktur.

Så hvorfor er det viktig å velge riktig form for akupunktur ved fertiliet?

Dersom du velger å kombinere akupunktur for å bli gravid. Bør du gå til en akupunktør som har fordypning og erfaring innenfor infertilitet. Akupunktur er dessverre ingen beskyttet tittel idag, og det finnes flere akupunktur former.

Det er forvirrende for pasienter å vite hva som er tradisjonell kinesisk akupunktur, og dessverre er det få som vet dette. På klinikken anvendes tradisjonell akupunktur, som inngår i kinesisk medisin.r. Dette er viktig at du vet hva slags akupunktur du velger som metode dersom du ønsker å kombinere akupunktur sammen med IVF, ettersom det finnes ulike nåle- tekninkker.

Terapautene på AJK klinikken har alle godkjent bachelorgrad i akupunktur

Ring oss for en uforpliktende samtale

Ring nå

Velkommen til oss!

Kontaktsskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Relaterte innlegg