Hva nå når jeg har satt inn egget, kan akupunktur hjelpe meg?

Skrevet av Akupunktør Kristine Finkenhagen

Etter egginnsetting, er det mange som sitter med spørsmål, og følelser av en blanding av redsel for skuffelse og entusiasme . Det kan være en overgang fra å gå jevnlige til prøver hos gynekolog, blodprøver, medikamentprotokoller, egguttak til egg innsetting, til å være plutselig «overlatt» til seg selv.

Etter en slik prosess er det mange som opplever at det er godt å kunne gå til akupunktøren som har fult IVF-prosessen. Det er mange som oppsøker akupunktur etter den såkalte ”festebehandlingen”.

Ring oss for en uforpliktende samtale

Ring nå

I denne behandlingen tar vi utgangspunkt i at «du er gravid». Samtidig som denne behandlingen har til hensikt å virke beroligende. Vi opplever at pasienter sier de føler seg mer beroliget og avslappet etter akupunkturbehandlingene. Etter «festebehandlingen» er det mange som ønsker å få akupunktur for å roe ned tanker, følelser og angsten for at det kanskje ikke gikk «denne» gangen.

Akupunktørene hos AJK klinikken er der for deg/dere!

Ønsker du å bestille en time?

Bestill nå

Velkommen til oss

Relaterte innlegg