Vil akupunktur få meg til å respondere bedre på IVF medikamentene selv om jeg har høye nivåer av FSH, er i tidlig overgangsalder og har dårlige ovarier reserver?

Skrevet av Akupunktør Kristine Finkenhagen

Sjansene for at din lege har fortalt deg at du ikke har de beste sjansene for vellykket IVF, kan det være verd å bestemme deg for å prøve en syklus eller to inkludert med akupunktur for å oppleve IVF opplevelsen mer behagelig, samt som akupunkturbehandlingen kan som hypotese øke responsen i eggstokkene. Som en del av akupunktur timen anvendes punkter som har til hensikt å øke responsen i egggstokkene.

Dersom IVF forsøket svikter så er det et alternativ å prøve en ny og lengre strategi med en mer omfattende behandlingsplan over måneder. Der hensikten vil være å for å forberede kroppen til en ny IVF runde. Med sikte på å behandle deg etter hvor du er å syklus.

I enkelte tilfeller av lave reserver i ovariene og forhøyet FSH, kan enkelte kvinner ha gode resultater med kombinasjon av hormonprepatrater, akupunktur og endret livsstil . Les mer her om hvordan stress kan påvirke din FSH.

Så hvorfor er det viktig å velge riktig form for akupunktur ved fertiliet?

Dersom du velger å kombinere akupunktur for å bli gravid. Bør du gå til en akupunktør som har fordypning og erfaring innenfor infertilitet. Har du prøvd å bli gravid over en lengre tid, anbefaler vi deg å oppsøke din lege.

Akupunktur er dessverre ingen beskyttet tittel idag, og det finnes flere akupunktur former. Det er forvirrende for pasienter å vite hva som er tradisjonell kinesisk akupunktur, og dessverre er det få som vet dette.

På klinikken anvendes tradisjonell akupunktur, som inngår i kinesisk medisin. Eksempel på dette kan være øreakupunktur, akupunktur som anvendes av fysioterapeuter, naprapater og kiropraktorer. Med dette er det derfor viktig at du vet hva slags akupunktur du velger som metode dersom du ønsker å kombinere akupunktur sammen med IVF!

Ønsker du å bestille en time?

Bestill nå nå

Terapautene på AJK klinikken har alle godkjent bachelorgrad i akupunktur og medisin grunnstudium!

Les også; Vil akupunktur få meg til å respondere bedre på IVF medikamentene dersom jeg har høye nivåer av FSH, er i tidlig overgangsalder og har dårlige ovarier reserver

Har du spørsmål send oss en mail på post@ajk.no eller ringe oss på 22 200 100

Velkommen til oss!

Kontaktsskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Relaterte innlegg