Jeg skal i gang med fryseforsøk, men min lege har sagt jeg har tynn livmorsslimhinne. Kan akupunktur hjelpe meg?

Akupunktur  og blodgjennomstrømningen til livmoren

Akupunktørene ved AJK klinikken anvender akupunkturmetoder som har hensikt i å øke blodgjennomstrømningen til livmor. Ved behandling av kvinner som gjennomgår fryseforsøk, vil akupunkturen ha som hensikt å prøve å optimalisere livmorslimhinnens struktur, vitalitet og tykkelse, samt støtte progesteronet. Samtidig gjøre livmorslimhinnen mer mottakelig for medikamentene/ plasterne dersom du får hormoner under fryseforsøket.

Så hvorfor kan det være hensiktsmessig å starte med akupunkturbehandling av forkant av fryseforsøket!

Vi anbefaler at du starter med behandling i forkant av forsøket, da dette kan være med på å mulig å optimalisere syklusen, samt det naturlig progesteronet og østrogenet som dannes etter eggløsningen. For at livmorslimhinnen skal bli tykk nok, er den avhengig av progesteronet.

 Les mer om viktigeheten av kvaliteten av eggløsningen og  hva hensikten er om hvorfor du bør starte med behandlingsforløpet i forkant av fryseforsøket.

AJK klinikken har samarbeid med AVA- Peter Clinic

AJK klinikken har samarbeid med fertilitetsklinikken AVA- Peter i St. Petersburg. AVA- Peter består av fem private IVF- sentre med over 2200 ansatte. Alle klinikkene er en del av det internationale AVA klinikkene, som innehar høyeste medisinske standard.
Ava- Peter clinic har mange pasienter som kommer til deres klinikk for behandling for å få hjelp med å bli gravide, etter flere mislykkede forsøk, eller for dem som vurderer eggdonasjon eller embryo-adopsjon.

Det er ingen vente liste for behandling! Vi har skreddersydde protokoller i samråd med legene hos AVA- Peter clinic.

Klikk på linken for å lese mer om hva AVA- Peter Clinic kan tilby

Så hvorfor er det viktig å velge riktig form for akupunktur ved fertiliet?

Dersom du velger å kombinere akupunktur for å bli gravid. Bør du gå til en akupunktør som har fordypning og erfaring innenfor infertilitet. Akupunktur er dessverre ingen beskyttet tittel idag, og det finnes flere akupunktur former.

Det kan være forvirrende for pasienter å vite hva som er tradisjonell kinesisk akupunktur, og dessverre er det få som vet dette. På klinikken anvendes tradisjonell akupunktur, som inngår i kinesisk medisin.

En klassisk akupunkør anvender begge formene. Med dette er det derfor viktig at du vet hva slags akupunktur du velger som metode dersom du ønsker å kombinere akupunktur sammen med IVF!

Ønsker du å bestille en time?

Bestill nå

Les mer om viktigheten over  valg av akupunktør

Terapautene på AJK klinikken har alle godkjent bachelorgrad i akupunktur og medisin grunnstudium!

Les også;Hvordan stress kan påvirke fruktbarheten

På klinikken tilbyr vi behandling med elektro akupunktur (EA)

Hva er elektro akupunktur?

Har du spørsmål om hvordan vi kan hjelpe, eller ønsker å bestille time

Ring nå

Kontaktsskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  1. Shuai Z, et al. Ackupunct Med 2014; 0:1.10.1136 Acupuncture in Medicine, BMJ
  2. Xu, Yin, and Miao Zhang. Efficacy observation on 40 cases of anovulatory infertility treatment by acupuncture and moxibustion. World Journal of Acupuncture- Moxibustion 23, no. ! (2013):40-43

Relaterte innlegg