IVF KIT

Vi selger IVF-kit utarbeidet av Mindfullness instruktør og akupunktør Jorunn Krokeidet og.Psykolog Johanna Tonga

Bokstavene i brevet lyste mot meg. Der stod det svart på hvitt: Dere har minimal sjanse til å få barn på naturlig måte. Vi anbefaler IVF.

Jeg ble sjokkert, svimmel, kvalm, tårene trillet og tusen spørsmål raste rundt i hodet mitt. Hva betyr dette? Hvor lang tid kommer det til å ta? Og blir jeg noensinne mor?

Spørsmålene var mange og svarene rundt alt det tekniske og medisinske rundt IVF prosessen fant jeg fort svar på. Dessverre fantes det få svar på hvordan jeg skulle takle dette.  Hvordan takle å se alle andres voksende mager? Hvordan takle å få spørsmål fra familie om når det var vår tur? Og hvordan takle skuffelser underveis?

Å være ufrivillig barnløs og gå gjennom fertilitetsforsøk er en langt tøffere prosess enn mange tror. Men dessverre med lite informasjon om hvordan takle det underveis og hvordan leve best mulig med prosessen.

IVF KIT et vertøy under IVF-prosessen!

Dette hullet er bakgrunnen for at IVF KIT har sett sitt lys. IVF KIT ble laget ut fra en genuin interesse om å skape en bedre prosess før, underveis og etter IVF-forsøk.

IVF KIT hjelp til å ikke sette livet ditt på vent

En av våre fane-saker i IVF KIT’et er at du skal kunne leve underveis i prosessen og ikke sette livet ditt på vent. Les følgende historie til inspirasjon.

De to ukene jeg ventet på resultatet var jeg opptatt av å fylle hodet med gode tanker og å gjøre hyggelige ting/holde på med hobby. Det gjorde at jeg ikke bare overlevde i prosessen, jeg levde:) hva som var avgjørende for at jeg ble gravid den siste gangen vet jeg ikke, men jeg hadde det så mye bedre i prosessen fordi jeg hadde noen profesjonelle å snakke med, fylte hodet med annet enn babyprosjektet, spiste riktigere, fikk nåler for å stresse ned og brukte mindfullnessteknikker. Det er tøft å bare være to om å prøve å bli foreldre hvis ventetiden blir lang, for vår del (spesielt meg) var det godt å få hjelp gjennom prosessen.

Kvinne 33

Les mer egget fester seg ikke, tiltross for topp kvalitet

IVF KIT inneholder våre beste tips :

  • Ta hensyn til deg selv
  • Finn ut av: Hvilke aktiviteter gir det påfyll og hvilke aktiviteter suger deg for energi? Å bli bevist på dette kan gjøre underverker. Prøv å få mest mulig påfyll av aktiviteter som gir deg noe.
  • Gå en tur i naturen. Å komme seg ut gjør underverker for kropp og sjel.
  • Snakk med en god venninne. Det må være en som er god til å lytte, for det du ikke trenger nå er ”gode” råd som ”bare stress ned, så skal nok du få barn”. Slike råd hjelper sjeldent. Snakk med en venninne som er god til å lytte og som bare kan være der for deg.
  • Pampering! Yes, do it! Ofte har vi det så utrolig travelt at dette blir glemt. Men en gang i uken ta deg til et deilig varmt bad, en ansiktsmaske eller tid til å lese en spennende bok.

Vil du vite mer om IVF KIT?

IVF KIT er et online kurs som er laget av psykolog Johanne Tonga og akupunktør, mindfullness og avspenningstrener Jorunn Krokeide. Johanne har selv gått gjennom flere IVF forsøk å gir deg tips fra en psykolog perspektiv om hvordan håndtere negative tanker, bekymringer og vonde følelser. Jorunn har jobbet med å behandle infertilitet i over tyve år, og kommer med gode råd om livsstilsfaktorer og hvordan stresse ned i en stressende situasjon.

Les mer akupunktur hjelp ved IVF?

IVF KIT tips og mestringsstrategier ved IVF forsøket

IVF kit’et inneholder nyttige tips om livsstil, kosthold, avspenningsøvelser og mestringsstrategier som hjelper deg før, under og etter et IVF forsøk. For eksempel:

  • Hvordan takle at alle andre blir gravide uten en selv?
  • Hvordan forberede seg på et IVF forsøk?
  • Hvordan håndtere spontanabort?
  • Hva slags kosthold nytter?
  • Det hele er krydret med:avslappende lydfiler, videoer med tips og råd, arbeidsark med nyttige øvelser og personlige historier fra andre som har vært i samme situasjon.

Se mer på www.ivfkit.no eller besøk IVFKIT på instragram eller på facebook.

Relaterte innlegg