Eggløsningstest!

En eggløsningstest kan hjelpe deg med å finne de dagene du er mest fruktbar. Det finnes forskjellige typer tester, enkle strimler, staver og avanserte fertilitetsmonitorer. Noen eggløsningstester er mer avanserte enn andre, og poenget er at du skal få tilstrekkelig informasjon for å øke sjansen for graviditet.

Slik virker eggløsningstesten:

I tiden mellom to menstruasjoner skjer eggløsningen. Rett før eggløsning vil nivået av LH stige, og hormonet skilles ut gjennom urinen. MAKE SURE Eggløsningstester Strimmel bruker en kombinasjon av monoklonale og polyklonale antistoffer for å måle LH med høy grad av nøyaktighet. Testen brukes for å oppnå et visuelt svar på om damen har en sterk økning av LH, som kan gi eggløsning 12-36 timer senere.

En fertilitetsmonitor vil øke dine sjanser for å bli gravid. Dette er fordi den forteller deg nøyaktig når eggløsningen finner sted. En slik monitor vil gi deg omfattende informasjon om din unike syklus.

Clearblue eggløsningstesterr med dobbel hormonindikator er en mellomting mellom de tradisjonelle digitale eggløsningstestene med smilefjes og Clearblue fertilitetsmonitor.  Testene måler de to fertilitetshormonene LH og Østrogen for å finne hvilke dager du har høy sjanse, og hvilke dager du har maksimal sjanse, for befruktning. Slik kan du planlegge fremover for å få flere sjanser til å nå målet- graviditet.

Fertil.no er nettbutikken for deg som planlegger gravidietet

Relaterte innlegg