Nyhet!! Nå kan du få hjemme test for mannen

SwimCount er en sædkvalitetstest til hjemmebruk som gir deg svar på det du trenger for å når vil bli pappa; Kan sædcellene svømme godt nok til å befrukte et egg?

Testen gir deg enkelt svaret. Testen er smart og designet gjør den veldig enkel i bruk.

Her kan du kjøpe hjemme-testen Anbefales!

Dårlig sædkvalitet er en av de viktigste årsakene til at mange par sliter med å bli gravide. Fordi det kan være upassende og pinlig å teste seg på et sykehus eller på en fertilitetsklinikk, velger mange menn å kjøpe en sædkvalitetstest til hjemmebruk. Likevel er det slik at eksisterende hjemmetester ikke måler mannlig fertilitet nøyaktig. Det er fordi de bare måler antallet sædceller og ikke sædkvaliteten. SwimCount er den første hjemmetesten som gir et pålitelig bilde av dine sjanser til å gjøre en dame gravid. SwimCount måler dine sædcellers evne til å svømme, og dette er den viktigste faktoren for å oppnå graviditet. Vårt mål har aldri vært å erstatte en fullstendig utredning av mannlig fertilitet utført av fertilitets- og andrologspesialister. Alle unormale resultater må undersøkes nærmere av en spesialist, men SwimCount viser deg enkelt og pålitelig et svar som gir deg muligheten til å slippe pinlig og upassende videre testing når det ikke er nødvendig.

Takket være patentert teknologi er SwimCount en pålitelig hjemmetest som måler menns sædkvalitet. Og det i ditt eget hjem! SwimCount måler konsentrasjonen av sædceller i ejakulatet som kan svømme (kalles motile sædceller). Det eneste du trenger å gjøre er å tilsette sædprøven til testen. Innen 30 minutter vil fargen indikere om antallet motile sædceller er over eller under Verdens Helseorganisasjon sin grenseverdi for en normal sædkvalitet (5 millioner motile sædceller per milliliter). SwimCount gir 96% nøyaktighet når man sammenligner med mikroskopi. Hvis testen viser at din konsentrasjon av motile sædceller er under grenseverdien for normal sædkvalitet bør du oppsøke legen din for videre testing.

For andre produkter kan du besøke nettbutikken fertil.no

Referanse;

www. fertile.no

Relaterte innlegg