«Womens health» I London. Seminar med PhD. Stener-Victorin

Skrevet av akupunktør Kristine Finkenhagen

AJK klinikken var heldig å få invitasjonen til London av professor Elisabeth Stener-Victorin. Under Womans Health skulle hun gjennomgå og demonstrere hennes forskning ved PCOS, i det britiske medisinske akupunktur miljøet (BMAS). PhD. Stener- Victorin er en av de mest international anerkjente forskerne innen akupunktur og gynekologi. Hun er seniorforsker ved Institutt for fysiologi og farmakologi ved Karolinska institutt. PhD. Stener- Victorin har siden 2000 vært professor ved Karolinska Institutt i Stockholm. Siden begynnelsen av 1990 har hun jobbet med forskning på vestlig medisinsk akupunktur. Hun har forsket på effektene og mekanismene av akupunktur i reproduktiv medisin både i kliniske og eksperimentelle studier. Dette resulterte i en doktorgrad ved Instituttet iobstetrikk og gynekologi 2000. PCOS er den vanligste endokrine og stoffskiftesykdommen blant kvinner, og i den forbindelse har hun i en årerekke forsket på effekten og mekanismene ved elektroakupunktur og trening på PCOS relaterte symptomer.

Metodene ved akupunkturens virkemekanisme

PhD. Stener -Victorin og hennes forskningsteam har gjennom studier demonstrert og undersøkt på dyr og kvinner med PCOS.  PhD. Stener-victorin har oppgjennom tidene anvendt metoder som biopsi av fettvev, blodprøver, MRI, og ultralyd for å sjekke om akupunktur kan redusere plagene hos kvinner med PCOS.  Hun har også målt den sympatiske nerve aktiviten ( kvinner med PCOS har høyere sympatisk nerveaktivitet enn kvinner som ikke har PCOS) .

 Behandling hos oss

Akupunktørene ved AJK klinikken anvender flere av Elisabeth Stener- Victorin sine forskningsprotokoller som behandlingsmetode. I tillegg til dette vil vi samtidig ta utgangspunkt i din individuelle helsetilstand, og behandle utifra dette.

Ring oss eller send oss en mail, om hvordan vi kan på best mulig måte prøve å hjelpe deg!

Velkommen til oss!

AJK klinikken

 

Relaterte innlegg