Plantevernsmidler og fertilitet

Ekspandering av plantevernsmidler

Dersom du eller dere har bestem dere for å prøve å bli gravide, eller har prøvd å bli gravid en stund. Anbefaler vi å se på dine kostholdsvaner, da kosthold henger sammen med fertilitet. Idag er vi utsatt for ekspandering av plantevernmidler, noe vi blir mer og mer bevisst på, både når det kommer til helse og vår fertilitet.

Les mer om mat for å bli gravid

Spis økologisk mat for bedre helse og bedre fertilitet

Vi anbefaler å gå over til mer økologisk mat, da mat som blir ekspondert til plantevernmidler, syntetisk gjødsel og GMO matvarer kan forstyrre og undertrykke en immunfunksjon.

!2 livsstilsregler for bedre fertilitet

Plantevernsmidler  og ikke-organisk kjøtt

Idag blir frukt og grønt spøytet regelmessig med disse kjemikaliene, i tillegg til dette spiser vi dette daglig, men det gjør også dyr som er oppdratt til kjøtt. Vi anbefaler derfor å spise organisk kjøtt, da du blir dobbelt eksponert for disse toksinene ved ikke-organisk kjøtt.

Dette betyr at exnohormoner blir mer konsentrert når de beveger seg i næringskjeden. Xenohormoner blir lagret i fettcellene til dyr, jo mer fettete kjøtt du velger, kan du bli utsatt for mer xenohormoner.

Skrevet av Kristine Finkenhagen

Relaterte innlegg