Ny nettside! Jegvilhabarn.no

Det er nå lansert en ny nettside som heter jegvilhabarn.no,der budskapet er  å gi håp til deg/dere som prøver å bli gravid. Det finnes mye kunnskap om fertilitet . På nettsiden er det flere fertilitet spesialister og bidragsytere de er der for å gi sin informasjon og kunnskap til deg. Under ekspertpanel finner du informasjon om menneskene som jegvilhabarn rådfører seg med, og som gir deg artikler som du kan lære av og føle deg bedre etter å ha lest.

Unngå omveier;

Her kan du få tips og råd, historier, samt tilgang til nettbutikken fertil.no for produkter du kan bruke hjemme. Du kan også stille spørsmål til spesialistene og der spørsmålet vil bli besvart og postet. Kanskje kan nettopp ditt spørsmål gi svar til andre som er i lignende situasjon. Spørsmålene blir gjennomgått og sendt til fagpersoner på området.

Klikk på linken for nettstedet; jegvilhabarn.no

Fagpersoner;

Christel Freberg PhD,

Christel har doktorgrad fra Det Medisinske Fakultet og har diplom i sædkvalitetsanalyse. Sammen med sine kolleger bidrar Christel sammen med sine kolleger om fertilitet og produkter.

Terje Sødal, Gynekolog

Terje jobber som daglig som gynekolog og medisinsk ansvarlig ved Medicus. Han er en av Nordens meste erfarne fertilitesleger.

Steven Mansell, Embryolog, PhD

Steven har en doktorgrad innen mannlig fruktbarhet fra Universitetet i Dundee, og har tidligere hatt en forskerstilling ved UC Berkley i California. Han jobber til daglig i Medicus sin IVF-lab i Trondheim.

Tone Båten, familieterapeut, skribent, forfatter og foredragsholder

Tone bidrar med kunnskap om IVF, donasjoner og de emosjonelle og etiske utfordringene enkelte og par kan stå ovenfor.

Bidragsytere

Kristine Finkenhagen, Akupunktør, B.Ac

Er en av bidragsyterne på jegvilhabarn.no. Sammen med sine kollegaer bidrar Kristine til informasjon om akupunktur og fertilitet.

Relaterte innlegg