AJK klinikken har  kompetanse innen fertilitet, får både kvinner og menn. Gaute Mehl har en lang erfaring med behandling innen mannlig fertiliet, og har tidligere jobbet på Balderklinikken. Dårlig eller nedsatt sædkvalitet er et ømt tema og rammer mange menn. Mange menn kan syntes det er fint å snakke med mannlig akupunktur rundt sitt tema.

Dårlig sædkvalitet er vanligere enn du tror

Sædkvalitet hos menn i vesten har falt radikalt de siste årene, og det er flere årsaker til dårlig sædkvalitet. Men foreløpig er det ingen klar konklusjon til hvorfor det er slik. Man regner med at 20-25% av dagens infertilitet i Vesten skyldes mannen. Snittet på sædceller hos mannen i vesten har falt fra 140 millioner pr ml til 66 millioner pr ml på 50 år. Hvilket må betegnes som svært dramatisk og urovekkende. Du kan lese mer om dette her

Har du spørsmål om hvordan vi kan hjelpe, eller ønsker å bestille time

Ring nå

Akupunktur ved mannlig fertilitet og sædkvalitet

AJK klinikken tar i mot pasienter som har avlagt prøve og fått diagnose, men også dem som ikke har avlag prøve. AJK klinikken tilbyr også akupunkturbehandling for par som gjennomgår IVF forsøk.  På klinikken har vi som hensikt å stimulere underlivet og hormon nivet samt som vi reduserer stressnivået.

I kinesisk medisin anses akupunktur som en behandlingsmetode som kan bidra til å øke evnen til å danne sædceller, samt bidra til bedre svømmedyktighet og bedre sædceller hos mannen.  AJK klinikken ligger i samme bygg som fertilitetsenteret.

Ønsker du å bestille en time?

Bestill nå

Mange benytter seg av akupunktur med håp om å få barn. AJK klinikken tar i mot pa som går igjennom IVF eller ICSI.

Les mer om akupunktur og fertilitet for både kvinnen og mannen.

Nyhet! Nå kan du kjøpe hjemmetest for å sjekke din sædkvalitet. Nettbutikken fertil.no har et stort utvalg av hjemmetester

Lykke til med forsøket!

Relaterte innlegg