Workshopen avholdes 30 mai på AJK Klinikken.
Nå kan du og din partner lære akupressur punkter, som kan ha positiv virkning på fødsel og barseltiden.

Dere vil lære punkter for:
•    forberedelse til fødsel
•    smertelindring under fødsel
•    punkter for økt utholdenhet hos mor
•    kvalme og oppkast under fødsel
•    smertelindring etter fødselen,
•    for å fremme flyten av brystmelken,
•    mange av punktene virker også beroligende.

Dette blir en 2 timers workshop hvor fedre og fødselspartnere får lære seg punkter som et redskap til å fremme kroppens optimale ressurser  for å fremme en mest naturlig fødsel og som hjelp til å komme seg etterpå.  Vi øver på å finne punktene og på hvilke måter de kan bli brukt.
Det er også godt for fødselsmedhjelper å kunne få være med å bidra under fødselsarbeidet. Noen av punktene dere lærer, vil kunne benyttes allerede 3 uker før fødsel. Dere vil kunne bruke punktene hjemme tidlig i forløpet, samt på sykehuset. Punktene lar seg fint kombinere med annen smertelindringsmeode.

Akupunkturen er godt etablert innenfor fødselshjelpen, men allikevel er der en god del kvinner som ønsker dette som ikke får det på sykehuset, andre ønsker ikke nåler når de skal føde, da kan press på punkter være fint å benytte. Mange kvinner gir tilbakemeldinger på at akupressur har vært fint å bruke. Akupressur vil si å utøve press på bestemte akupunktur punkter.

På kurset vil vi dele ut et kompendium med oversikt over punktene vi underviser i. Dere vil også få tips og linker til aktuelle nettsider som kan benyttes for informasjon med bilde og film.

Kurset holdes av Kristin Krogstad, som er jordmor og akupunktør og Jorunn Krokeide som er akupunktør og soneterapeut.
Du kan delta fra ca. uke 35 VELKOMMEN! Hilsen Kristin og Jorunn

30 Mai 18-20. Pris 750,- pr par

Relaterte innlegg