Avdeling Kystklinikken/ Porsgrunn

AJK klinikken tilbyr når akupunktur på kystklinikken i Porsgrunn/ Bamble

Akupunktur i Porsgrunn

Akupunktør Kristine Finkenhagen

Kristine Finkenhagen er dagligleder og eier av AJK klinikken AS. Hun har godkjent Bachelorgrad innen tradisjonell klassisk akupunktur.  Kristine er medlem av akupunkturforeningen, hvor hun sitter i faglig utvalg. Hun er to dager i oslo resten av uken i porsgrunn.

Kristine er opptatt av forskning og har kontakt med flere anerkjente internasjonale forskere innen akupunktur ved fertilitet, IVF men også kronisk smerte. Protokollene er gitt av forskerne og har godkjent at AJK- klinikken anvender protokollene i klinikk.

I forbindelse med sin utdannelse har hun vært i Kina, der hun både har opplevd og erfart hvordan akupunktur er integrert i det kinesiske helsevesenet. Dette har hun tatt med seg inn i sin praksis på AJK klinikken.

Kristine Finkenhagen skriver sammen med sine kollegaer for nettsiden jegvilhabarn.no, nettsiden for dere som ønsker å få barn!

Kontakt Kristine Finkenhagen på 406335523 for time i porsgrunn, eller bestill online!

Fordypnings området

Kristine Finkenhagen har fordypning og erfaring med gynekologiske tilstander som infertilitet, endometriose, pcos, naturlig fertiliet. Hun har en videreutdannelse i intramuskulær smertebehandling for muskel og skjelettplager (15 studiepoeng) . Som behandlingsmetode anvendes akupunktur nåler, elektro akupunktur, moxa og kopping.

Med sin erfaring fra mange år i barnevernet, har Kristine og kunnskap innenfor traume sensitive temaer og kroppens hjelp til selvregulering. Kristine er og opptatt av hvordan håndtere kroppens iboene stressrespons ved bruk av kroppens iboene regulering ( sensor motorisk regulering ). Inn i behandling har hun fokus på ulike teknikker med tips til å regulere kroppens stressreaksjon og tankemønstre.

Første gang konsultasjon

Ved din første konsultasjon blir det gjennomgått din sykehistorikk. På klinikken anvendes diagnoseverktøy som puls og tunge diagnostikk for å støtte opp funnene i konsultasjonen. Basert på dette blir det foretatt vurdering av hvilke behandlingsmetoder som vil ha best effekt ut ifra din helsetilstand. Det vil bli gitt en prognose for videre behandling, samt råd og veiledning til livs og kostholdsendring.

Kurs

Kristine har bachlorgrad i tradisjonell kinesisk akupunktur ved Norges Helsehøyskole, Campus Christiania.

Hun har også en videre utdannelse innen vestlig medisinsk akupunktur triggerpunkt behandling, ved Norges Helsehøyskole Campus Christiania

Seminar av Phd, Elisabeth Stener-Victorin, BMAS, British Medical Acupuncture Sosiety » Womans health » 

PhD. Elisabeth Stener- Victorin som jobber ved Karolinska Institutt. PhD. Stener-Victorin har opp gjennom tidene anvendt metoder som biopsi av fettvev, blodprøver, MRI, og ultralyd for å sjekke om akupunktur kan redusere plagene hos kvinner med PCOS. Hennes forskningsteam har gjennom hennes studier gjort studier på PCOS hos både kvinner og rotter.

Kontaktsskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Relaterte sider