Samarbeid med Triangel akupunkturklinikk i Danmark

Det er mange kvinner og par som reiser til Danmark for å få hjelp til å bli gravide, og vi møter på mange av dem i klinikk. I den forbindelse har AJK klinikken åpnet opp for samarbeid med Triangelklinikken i Danmark, avdeling Trianglen Akupunktur for å imøtekomme våre pasienters behov.

Om Triangelklinikken Danmark

Triangelklinikken i Danmark er en fertilitetsklinikk som driver med IVF og inseminasjon. Klinikken tilbyr akupunkturbehandling i forbindelse med både før og etter embryo innsetting. Trianglen akupunktur er en selvstendig akupunkturklinikk som holder til i samme bygg som klinikken Trianglen som behandler før og etter innsetting. Fertilitetsklinikken Trinanglen har flere anestesi sykepleiere som har diplom i akupunktur.

Vår samarbeids kollega akupunktør Marianne Krogslund har gjort en studie vedrørende IVF og akupunktur på innsettingsdagen.

Kontakt AJK på telefon eller på mail for mer info.

Du kan lese mer om klinikken på;  akutrianglen.dk

Lykke til med forsøket!

Relaterte innlegg