Rense litt før våren?

Før våren kommer er det mange som syns det er godt å rense kroppen. Noen bruker drastiske metoder som faste. Men det finnes light versjoner som kanskje er lettere å gjennomføre. En måte å gjøre dette på er å unngå usunn mat og drikke og spise masse sunt et par tre uker. En variant kan være:

  • kutt ut alle koffeinkilder, alkohol, og sukker
  • unngå bearbeidet mat
  • ta en pause fra hvete, melkeprodukter, rødt kjøtt
  • unngå nitritt holdig kjøtt som pølser og skinke
  • unngå søtningstoffer og fargestoffer (les innholdsfortegnelsen på maten)
  • start dagen med å drikke lunkent vann med sitron i
  • drikk grønn te
  • spis regelmessig og ofte og mye sunn mat!
  • Spe på med Best of Greens dersom du trenger ekstra klorofyll og spiula. Eller sliter du med treg mage? Prøv fiberblandingen Daily Fiber Blend. (Les om produktene for å være sikker på om du tåler innholdet). Spør legen din dersom du er usikker på om du kan rense eller dersom du bruker medisiner. Gravide bør ikke gå på kurer eller rense.

Relaterte innlegg