Pollensesongen for 2020 er rett rundt hjørnet!

Sliter du med pollen?

Skrevet av akupunktør Jannicke Bakken 

I Norge er ca. 1 million mennesker plaget av pollenallergi. For noen starter det i februar/mars med or og hassel, i Oslo i år med den milde vinteren er det allerede noen som kjenner or/hassel symptomer. Andre plages mest når bjørke spirer som oftest i april eller av gresspollen i juni.

Typiske plager er rennende kløende øyne og tett eller rennende nese. Flere opplever også trøtthet og hodepine som kan gi nedsatt livskvalitet.

Vil du prøve akupunktur ved pollensesongen?

Vi anbefaler deg å starte behandlingen nå!

Akupunktur har som hensikt å lindre symptomene du opplever. Er det midt i pollensesongen vil behandlingen rette seg mot å lindre plagene.  Er det utenom sesongen vil akupunkturens teoretiske hensikt være å forebygge plagene.

Hvordan foregår behandlingen?

Akupunktøren anvender punkter som skal ha som hensikt påvirke sirkulasjonen og immunforsvaret. Punktene blir satt på ulike steder i kroppen, blant annet i ansiktet og i områdene rundt bihulene. Ved å anvende nåler i akupunktur punktene knyttet til bihulene, sendes impulser fra sansecellene og aktiverer immunforsvaret lokalt. Erfaringer tilsier at akupunktur punktene åpner opp luftveiene.

Ønsker du å bestille en time?

Bestill nå

Det er forsket mye på dette temaet, men pga markedsføringsloven har vi ikke lov til å vise til forskning. Anbefaler da våre lesere å lese mer på Akupunkturforeningens hjemmeside på akupunktur.no

Ring oss for en uforpliktende samtale, eller bestill time

Ring nå

På vår bloggside kan du lese om kosthold og allergi (her) . Husk antioksidanter og mat som demper inflammasjon, som omega3, gurkemeie, og masse fine regnbuefargede grønnsaker.

Velkommen!

Kontaktsskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Relaterte innlegg