Yoga for bedre fertilitet

Er du glad i å trene? da bør du vurdere yoga for bedre fertilitet!

Ønsker du eller er gravid bør du vurdere og praktisere yoga. Yoga er en treningsform som har sine røtter i gammel kinesisk kultur, og mange kvinner og menn har funnet yoga å være terapeutisk sammen for noen svært spesifikke problemer.

Yoga kan bli brukt på mange forskjellige måter, der mange ønsker å benytte seg av yoga for bedre fertilitet. Mange velger å benytte seg av yoga som treningsform i forkant, men også under og i etterkant av en graviditet.

Yoga for økt blodsirkulasjon for bedre fertilitet

Yoga kan forberede blodsirkulasjonen i kroppen, samtidig som den først og fremt kan redusere stress, noe som kan gi bedre fertilitet. I tillegg kan pusten som er forbundet med yoga bidra til å redusere stresshormonet kortisol samt balansere hormonnivåene dine.

Dyp pust for å roe ned!

Puste teknikker der du lærer å pust dypt kan roe ned tanker og nerver, samt balansere oksygen og karbondioksid nivåene i kroppen. Når du innehar metodene, kan du integrer de i hverdagen når du kjenner deg stresset.

 

Lykke til!

Hilsen

Kristine Finkenhagen

Relaterte innlegg