Akupunktur kan ha god effekt på plager ved pollenallergi. Utenom sesong kan man forebygge neste års pollensesong.

I pollensesongen retter man behandlingen mot å redusere plager og symptomer man har på or, hassel, bjørk, gress eller burot. Plagene kan arte seg som nysing, tett nese, kløe og hevelse eller rødhet i øynene. Andre merker en ekstrem tretthet. I pollensesongen rettes behandlingen mot de spesifikke plagene du har. Dersom du er sterkt plaget, kan behandlingen kombineres med medisinering. For andre er akupunkturbehandlingen tilstrekkelig for å redusere eller helt fjerne plagene.

Utenom sesong kan man behandle med akupunktur for å forebygge allergiplagene.
Forebyggende behandling kan man gjøre før årets sesong starter opp, om høsten eller etter at sesongen er avsluttet.

Relaterte innlegg