AJK klinikken Oslo tilbyr massasjeterapi fra 1.1.2021.

Tom EikelindMassasjeterapaut Tom Eikelind

Tom Eikelind er massasjeterapeut og gestaltterapeut. Han har fordypet seg i strukturell bindevevsterapi og lymfemassasje for gjenoppretting av kroppens naturlige holdning og funksjon i forbindelse med muskel- og skjelettplager.
Han er lidenskapelig opptatt av løping og har god kompetanse på løps- og idrettsrelatert skadeforebygging og behandling.

Tom tilpasser behandlingen til deg avhengig av hva som er problemstillingen og formålet og hva som til enhver tid er din kapasitet, og benytter ulike behandlingsteknikker som spesifikke terapeutiske verktøy i et rehabiliterende eller skadeforebyggende behandlingsforløp.
Han er intuitiv, analytisk og holistisk i sin tilnærming, og hjelper deg med å komme i kontakt med hva det er som sitter fast eller hva det er du holder fast, slik at det kan slippe.

Samtaleterapi, veiledning og gestaltterapi

Videre kan Tom tilby samtale og veiledning der han støtter deg i din prosess med å finne og få grep om ressurser både i deg selv og i dine omgivelser som bidrar til endring og utvikling, og til å finne hva som holder deg tilbake fra ditt fulle potensiale.

I klientarbeidet bruker Tom gestaltterapi samt elementer fra coaching og Jungs psykoanalyse. Han holder prosessen åpen og ikke-dømmende med en dyp tilstedeværelse og imøtekommenhet.

Tom tilbyr også stressveiledning – coaching som kombinerer samtaler og fysikalsk oppfølging, ernæring og treningstips med formål å redusere klientens stressnivå og åpne for mer flyt i tilværelsen.

Tom er medlem av Norges Massasjeforbund (NMF) og Norsk Gestaltterapeutforening (NGF).

Ønsker du å bestille en time hos Tom via vår onlinebooking tjeneste ?

Bestill nå

Eller du kan ringe direkte til Tom for en time?

Ønsker du å ringe direkte til Tom?

Ring nå

Utdannelse:

• Axelsons Body Work School, Diplomert massør og massasjeterapeut (MNMF).

• Bjørknes Høyskole, Medisin grunnfag.
• Norsk Gestaltinstitutt, Gestaltterapeut (MNGF).
• NHH, Siviløkonom
• Forsvaret, Befalsskole/2-årig etatsutdanning

Kurs:

• Axelsons Body Work School, Lymfemassasje, energimassasje
• KroppiBalanse, Deep Tissue Release teknikker og cellulittmassasje
• Advanced Trainings, Advanced Myofascial Techniques, lenderygg- og bekkenproblematikk


Du kan også kontakte Tom direkte på mail tom@ajk.no

Relaterte sider