AJK Klinikken

Velkommen til oss!

AJK- klinikken er en akupunkturklinikk beliggende sentralt i Oslo sentrum.Vi holder i den gamle kvinneklinikken til Rikshospitalet, idag, Domus Medicus. Vi holder til i samme bygg som fertilitet senteret, og Pilestredet park legesenter.

Vi tilbyr også akupunktur ved;

Vi behandler også andre kvinneplager og behandling stress, men vi hjelper også ved andre plager.

Har du spørsmål om hvordan vi kan hjelpe, eller ønsker å bestille time

Ring nå

Akupunktur for deg som prøver å bli gravid

AJK klinikken har spesiell kompetanse innen fertilitet og assistert befruktning. Vi har samarbeid med AVA- Peter fertilitetsklinikk i St. Petersburg.

Klinikken har kontakt med flere anerkjente Internasjonale forskere der vi blant annet  anvender deres protokoller. Terapautene hos AJK klinikken har fått opplæring av Professor Elisabeth Stener- Victorin ved Karolinska Institutt, Womans Health, London.

Hva er viktig for oss dersom du prøver å bli gravid

  1. Hos oss er pasienten alltid først, ved alt vi gjør på klinikken
  2. Vi tror på forberedelse for å bli gravid både i naturlig syklus men også IVF – forsøk. Vi har et holistisk tankesyn, der vi har fokus på deres tankesett, kosthold, livsstil og stressreduksjon.
  3. Våre terapeuter tilbringer god tid med våre pasienter der vi går gjennom sykehistorier, sykluser du har hatt og fremtidige sykluser du skal ha. Vi går gjennom planer og behandlingsprotokoller der vi snakker om hva som trengs i en syklus for å kunne bli gravid.
  4. Vi tror på å optimalisere egg og spermkvalietet. Dette gjør vi ved å anvende akupunktur. I tillegg gir vi råd om støttebehandling som kost og livsstil.
  5. Vi vet at det å bli gravid enten naturlig eller gjennom IVF kan være svært stressende. Mange opplever at det er vanskelig å takle sine tanker og følelser. Man sliter med negative tanker over å ikke bli gravid, såvel som forventningen fra partner og omgivelser som for eksempel ved et IVF forsøk.
  6. Vi tilbyr støtte både i selve klinikktimen, eller gjennom henvendelser ved telefon eller email. På denne måten kan du få spørsmålene dine besvart så godt vi kan tilby. Mange av våre pasienter er tilfreds og opplever seg ivaretatt og roligere.

Våre åpningstider er mandag til fredag 8-20. Vi har også akupunktører tilstede i helgene, etter avtale!

Ønsker du å bestille en time?

Bestill nå

Avdeling Porsgrunn

Kristine Finkenhagen er en dag i uken i Porsgrunn. Ta kontakt med oss på telefon 22 200 100 eller 40635523.

Om oss

Klinikken drives av – Kristine Finkenhagen

Gaute Mehl er akupunktør  og fysioterapeut på klinikken.

Anne Willassen er både akupunktør og naprapat

Hvor finner du oss?

Klinikken ligger i Rikshospitalets gamle kvinneklinikk, Pilestredet Park 7, inngang fra Stensberggata,  sentralt i Oslo sentrum og ikke langt unna Nasjonalteateret og Karl Johans gate.

Varmt velkommen!

Hilsen AJK-klinikken v/Kristine Finkenhagen

Vil du ha våre tips og råd for deg som prøver å bli gravid?

Fyll inn din e-postadresse i boksen under og trykk «send».

Kontaktsskjema

 

Relaterte sider