Akupunktør Jannicke Bakken ble utdannet ved Norsk Akupunkturhøyskole (nå Helsehøyskolen avdeling for akupunktur) og har en bachelor i Tradisjonell Kinesisk Akupunktur. Under deler av studietiden satt hun som leder av studentstyret, og har i ettertid jobbet noen år som sensor ved Akupunkturhøyskolen. I tillegg er hun utdannet siviløkonom fra NHH.

Etter endt akupukturutdanning har Jannicke fordypet seg innen ulike aspekter ved kvinnehelse, barneakupunktur og i Dr. Tans smertebehandling for muskel og skjelettlidelser. I tillegg jobber hun mye med utmattelse, søvn, stress og ulike luftveislidelser.

Jannicke er medlem av Akupunkturforeningen.

Behandling og spesialfelt hvor akupunktur kan benyttes.

Kvinner: Som en del av AKJ-teamet jobber også Jannicke ut ifra forskningsprotokoller i forbindelse med infertilitet og IVF.  I tillegg til ulike plager i svangerskapet og fødselsforberedende akupunktur. Menstruasjonsforstyrrelser, hetetokter, søvnforstyrrelser og andre ulike plager fra overgangsalder, som gjentatte urinveisinfeksjoner.

Spebarn og barn: Vondt i magen, søvnutfordringer og sengevæting.

Smerter fra: Muskel og skjelettplager, menstruasjon og hodepine.

Generelt: Symptomer fra allergier & øvre luftveisinfeksjoner som bihulebetennelse. Søvnproblemer, utmattelse: ofte etter infeksjoner fra flåttbitt eller kyssesyke. stress, mage og tarmproblemer, samt lettere angst- og depresjonsplager.

Jannicke tilbyr både tidlige morgen og ettermiddagstimer.

Ønsker du å bestille en time?

Bestill nå

Akupunktur dekkes av forsikring hos akupunktører som er medlem av Akupunkturforeningen fra Falck Healthcare, Trygg Forsikring og Vertikal Helse.

Har du spørsmål kan du ta kontakt på: jannicke@ajk.no 

Ønsker du å ringe Jannicke eller bestille time over telefon

Ring nå

Det gjøres oppmerksom på at pasienter som oppsøker akupunktør skal sørge for å være undersøkt av lege for den aktuelle lidelsen på forhånd. I enkelte tilfeller vil konvensjonell behandling være det viktigste, mens akupunkturbehandlingen blir en tilleggsbehandling.